2.8.2013

Hyvää ruokaa ja paras seura!

Heips!
Tänään heräilin siinä 10 maissa ja aamutoimien kautta istahdin koneelle. Siinä sitten sitä sun tätä touhasin ja 12 Petra saapui meille (Petran mukaan minuutin yli 12) ja siitä sitten playstation seinään ja suklaan kanssa (Petra toi Virosta ihanaa appelsiinikrokanttisuklaata!) sitikalla ajamaan.
Sitten kun kyllästyimme siihen päätimme lähteä ulos ja jotenkin päädyimme tilanteeseen jossa Skidi uiskeinteli pienessä lammikossa (syvyys n. 30cm). sitten käännyimmekin kotiin ja koirat pääsivät (lue: joutuivat) suihkuun. Pitkästäaikaa oikein shampoolla pestiin ja nyt ne tuoksuvat hyvältä!
Seuraavaksi päätimmekin lähteä kerämään vadelmia jätskin seuraksi ja retkellä hurahti niin kauan että palattuamme äiti olikin saanut joo ruuan valmiiksi ja menimme terassille syömään (Petran kommentti: "Se oli tosi hyvää ruokaa". Minä: "No joo. Kyllähän se hyvää oli:-)").
Ruuan jälkeen oli jäätelön vuoro. 'Riideltyämme' siitä pitäisikö jäätelöstä tehdä pirtelö vai ei, päädyimme kompromissiin; tehdään lettuja jäätelön seuraksi. Kyhäsimme jonkinmoisin (onnistuneen) lettutaikinan ja jätimme sen turpoamaan.
Aikamme kuluksi lähdimme Öykkärin kanssa lenkille (Öykkis, Pablo ja sisko siis asuvat meillä pari viikkoa(?) ja sisko on päivisin töissä). Pabloa kyllä pikkuisen harmitti, niinkuin taisi harmittaa sisälle jäänyttä kaksikkoakin.
Äiti varoitti että Öykkis ei välttämättä tottelisi meitä, mutta pitihän sekin kokeilla (-.-). No, kaikeksi onneksi pikkuinen totteli. Ja vieläpä erittäin hyvin!
Lisäksi selvisi että neiti on varsin perso vadelmille! Koko ajan sai kakaraa kutsua pois niiden herkkujen luolta:').
Jeps. Kun vadelmapeto oli taas kotona olikin lettujen paiston vuoro.  Niistä tuli hyviä!
Juu. Sitten tultiin tänne kirjottamaan kunnes yht'äkkiä joku tuli pihaan oudolla autolla. Hetken aikaa olin sillee et what a... Kuka julkee ajaa meiän autokatokseen. Ei ees kellään sukulaisella/tutulla oo tollast autoo. Sitten tuli sellainen ahaa-elämys kun tajusinkin että meidänhän on pitänyt jo pitkään vaihtaa auto! Niin. Se 'outo autoilija' oli isi, joka oli käynyt vaihtamassa auton:-D.
Jepulis. (Se on tällänen mut mustana) Mutta nyt me ollaan vielä hetki koneella jaja Petra laittaa muutes kuvia+postauksen heti ku pystyy. Nyt sillä on jtn. häikkää johdon kaa tms;-).
Joten te jotka luette myös Petran villapaituli-blogia niin hetkeen sinne ei välttämättä tule mitään, mutta ei Petra ole unohtanut:-).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tänne kyssät ja kommentit.
Kaikki asialliset julkaistaan:-)!

Kiitos kun kävit, jätithän jälkeesi kommentin? :-)